Pasaran perjudian dalam talian Jerman berkembang: Rootz menerima lesen untuk mesin slot maya
toto

Pasaran perjudian dalam talian Jerman berkembang: Rootz menerima lesen untuk mesin slot maya

Pengendali permainan Rootz kini dilesenkan di Jerman untuk menawarkan mesin slot maya. Syarikat itu mengumumkan perkara ini dalam siaran akhbar minggu lepas.

Bagaimanapun , pengendali itu belum lagi disenaraikan dalam senarai putih yang data pengeluaran macau dikemas kini pada 23 September oleh pejabat pentadbiran negeri Saxony-Anhalt.

Penyedia terakhir yang masuk ke dalam senarai putih Pihak Berkuasa Permainan ialah anak syarikat Gauselmann yang berpangkalan di Malta, Solar Operations Ltd. Pada awal bulan, dia menerima lesen perjudian untuk platform sonnenspiele.de. Beberapa minggu sebelum itu, Jokerstar, anak syarikat Löwen Entertainment BlueBet Operations, Cashpoint Malta Ltd. dan The Mill Adventure Ltd. Berjaya dalam senarai penyedia terkawal. Ini nampaknya meningkat secara perlahan tetapi berterusan.

The Rootz Ltd. menurut salah satu penyedia permainan pertama yang berpangkalan di Malta telah menerima lesen Jerman untuk mesin slot maya . Oleh itu, syarikat itu memenuhi keperluan untuk perjudian dalam talian yang sah Totobet SGP dan selamat di Jerman, yang memenuhi semua keperluan teknikal dan semua tuntutan untuk perlindungan kanak-kanak bawah umur dan pemain.

Ketua Pegawai Eksekutif Rootz Lasse Rantala menyatakan:

“Kami amat berbesar hati untuk memenuhi keperluan tinggi Perjanjian Negeri mengenai Permainan baharu dengan wildz.de, wheelzgames.de dan spinz.de serta melancarkan jenama kami di seluruh negara pada musim luruh 2022.”

Sebuah syarikat yang agak muda telah berjaya membuat lonjakan ke dalam pasaran perjudian dalam talian Jerman yang dikawal selia. The Rootz Ltd. telah diasaskan pada 2018 dan mendakwa mendekati permainan dalam talian melalui pendekatan “kualiti berbanding kuantiti”.

Jalan jauh ke lesen Jerman
Kemasukan pasaran di Jerman sepatutnya telah dirancang untuk masa yang Keluaran Sydney lama. Syarikat itu telah melaporkan pada Januari tahun ini bahawa ia telah lulus audit ISO 27001 yang diperlukan oleh pihak berkuasa penyeliaan Jerman. ISO 27001 menentukan keperluan yang mesti dipenuhi oleh penyedia perjudian dari segi sistem pengurusan maklumat.

Dengan audit yang diluluskan, pencapaian pertama dalam perjalanan ke lesen Jerman dicapai. Ini didahului oleh kerja berbulan-bulan untuk akhirnya dapat memenuhi keperluan pengawalseliaan yang ketat. Menurut Rootz, beban kerja yang dilaburkan dalam perkara ini adalah besar.

Bagaimanapun, pembekal berharap untuk menggunakan lesen Jerman untuk mengukuhkan kehadirannya di pentas antarabangsa dan dapat muncul sebagai pemain penting di sini.