Chicago Bears Outline Vision untuk Arlington Park Dome, Daerah Campuran
toto

Chicago Bears Outline Vision untuk Arlington Park Dome, Daerah Campuran

Chicago Bears mendedahkan butiran pada hari Selasa untuk rancangan mereka untuk membangunkan semula Arlington Park menjadi destinasi sepanjang tahun yang akan melakukan lebih daripada sekadar menganjurkan permainan NFL. Tetapi masih terdapat lebih daripada beberapa “jika” mengelilingi keseluruhan Result SGP Hari Ini perjanjian.

Taman Arlington
Paparan udara tentang apa yang Chicago Bears akan pertimbangkan untuk dibangunkan di Arlington Park, litar lumba kawasan Chicago yang pasukan NFL bersetuju untuk membeli daripada Churchill Downs Incorporated tahun lepas. Perjanjian itu, jika Bears menyusul, boleh ditutup pada akhir tahun. (Imej: Chicago Bears)
Pasukan itu juga mengumumkan ia akan mengadakan mesyuarat komuniti di sekolah menengah Arlington Heights, IL. Di sana ia akan berkongsi butiran lanjut mengenai apa yang dikatakan sebagai salah satu projek pembangunan terbesar yang pernah dilakukan di negeri ini. Itu jika ia meneruskan untuk memperoleh bekas litar lumba .

Kami membayangkan daerah hiburan pelbagai guna yang berlabuh dengan stadium tertutup baharu yang terbaik dalam kelasnya, menyediakan Chicagoland rumah baharu yang layak untuk menganjurkan acara global seperti Super Bowl, Playoff Bola Sepak Kolej dan Empat Akhir,” kata pasukan itu. dalam “surat terbuka” yang disiarkan di laman webnya.

Pasukan itu berkata bahawa sebarang pembinaan “stadium langsung” akan dibiayai secara persendirian.

Pembangunan Akan Mewujudkan 9,750 Pekerjaan
Surat terbuka itu termasuk pemaparan tentang rupa pembangunan guna bercampur itu, tetapi hanya mempunyai ruang letak untuk stadium bola sepak. Daerah ini akan merangkumi gabungan hiburan, runcit dan perumahan. Ia juga boleh termasuk kawasan taman dan kawasan lapang lain untuk kegunaan komuniti.

Membina daerah pembangunan dijangka mewujudkan lebih daripada 48,000 pekerjaan pembinaan, dengan kesan ekonomi $9.4 bilion dan gaji $3.9 bilion. Projek yang telah siap akan menjana kira-kira 9,750 pekerjaan, dengan gaji $601 juta, dan mengepam unjuran $1.4 bilion ke dalam ekonomi tempatan.

Jika dibina, pasukan itu berkata pembangunan itu akan menjana cukai tahunan $16 juta untuk Arlington Heights melebihi apa yang kampung itu akan perolehi dalam cukai harta. Cook County akan menerima $9.8 juta hasil cukai setiap tahun, dan Illinois akan mendapat $51.3 juta setiap tahun.

“Walaupun Bears tidak akan mendapatkan pembiayaan awam untuk pembinaan struktur stadium langsung, memandangkan manfaat awam jangka panjang yang Togel Sydney luas bagi projek ini, kami berharap dapat bekerjasama dengan pelbagai badan kerajaan untuk mendapatkan pembiayaan tambahan dan bantuan yang diperlukan untuk menyokong kebolehlaksanaan baki pembangunan,” kata pasukan itu.

Beruang Mengambil ‘Langkah Serius’ dalam Kajian Stadium
Setahun yang lalu, Bears memeterai perjanjian untuk membeli litar lumba seluas 326 ekar daripada Churchill Downs Incorporated dengan harga $197 juta. Perjanjian itu dijangka tidak akan ditutup sehingga akhir tahun ini paling awal.

The Bears, yang kini bermain di Soldier Field di pinggir tasik Chicago, telah menyatakan mereka tidak akan mempertimbangkan pilihan stadium lain semasa mereka berada di bawah kontrak untuk Arlington Park. Itu termasuk Solider Field yang telah diubah suai, yang telah diapungkan oleh Datuk Bandar Chicago Lori Lightfoot sebagai kemungkinan pada akhir Julai .

Walau bagaimanapun, Bears tidak komited terhadap mana-mana tapak tertentu dalam surat itu, dengan mengatakan bahawa walaupun mereka menutup di tapak Toto HK Arlington Park, itu tidak menjamin pasukan itu akan membina stadium di sana.

“Kami mengambil langkah serius untuk menilai peluang unik yang diberikan kepada kami. The Bears kekal komited kepada Soldier Field dan akan mematuhi syarat pajakannya,” kata pasukan itu. “Walaupun prospek daerah bercampur dan hiburan berorientasikan transit yang berlabuh oleh stadium tertutup baharu menarik untuk Bears dan seluruh negeri, terdapat banyak kerja yang perlu dilakukan sebelum kami boleh menutup hartanah itu, dan kemudian, sama ada kami akan membangunkannya. Kami berharap dapat bekerjasama dengan rakan kongsi utama dan pihak berkepentingan di seluruh komuniti Chicagoland dan Negeri Illinois dalam beberapa bulan akan datang.”