Tottenham-ster Son Heung-min ‘vindt leuk’ Instagram-bericht waarin teamgenoot Harry Kane niet wordt gerespecteerd

Son Heung-min lijkt een post op Instagram te hebben ‘geliked’ waarin zijn huidige teamgenoot Harry Kane als respectloos wordt bestempeld omdat hij ervoor heeft gekozen om recente Tottenham-trainingen te missen om zich een weg te banen uit de club.

Nadat hij Engeland naar de Euro 2020-finale had geholpen, ging Kane met zijn gezin op vakantie naar de Bahama’s, maar heeft er sindsdien voor gekozen om niet op tijd terug te keren voor de laatste pre-season-sessies voordat het seizoen 2021/22 volgende week begint.

Ondanks de smeekbeden van de club, koos Kane ervoor om op de terugweg van zijn vakantie een paar dagen in Amerika te stoppen, wat betekent dat zijn vereiste tien dagen isolatie zou kunnen overlappen met de openingswedstrijd van het seizoen van Spurs tegen Manchester City.

Son leek woensdag een bericht ‘leuk’ te vinden dat wees op Kane’s huidige wandaden en hoe hij zich heeft gedragen alsof hij belangrijker is dan zijn huidige club.Son heeft sindsdien zijn like verwijderd van de post die de capriolen van Kane leit

Moet Kane op dezelfde manier protesteren tegen Levy’s beslissing? Laat je opmerking beneden achter

Het bericht van @thfcsource luidde: “Herinnering: een speler is nooit groter dan een club. ‘Harry Kane FC’ heeft 0 trofeeën. Tottenham Hotspur heeft 26 trofeeën.

“Het is duidelijk dat Harry Kane niet bij de Spurs wil blijven na een gebrek aan succes, maar zijn houding en methodes om een ​​transfer af te dwingen zijn respectloos. Kane heeft het recht om te vertrekken, maar om het in deze zaak niet op zich te nemen.” “

Het bijschrift werd onder een tweedelige foto geplaatst, de eerste afbeelding is een foto van Harry Kane die zijn tweede plaats ophaalt tijdens de Champions League-finale van 2019 en de tweede is van Bill Nicholson, de meest succesvolle manager in de geschiedenis van Spurs.Kane en Son zaten vorig seizoen op dezelfde golflengte, maar dat blijkt niet meer het geval te zijn
Kane en Son zaten vorig seizoen op dezelfde golflengte, maar dat blijkt niet meer het geval te zijn

Son heeft sindsdien zijn like van de post verwijderd, maar zijn eerste acties impliceren wel dat Kane’s afwezigheid onrust veroorzaakt in Noord-Londen.

Als Manchester City de 28-jarige aanvaller van Tottenham moet wegjagen, wordt aangenomen dat Daniel Levy 160 miljoen pond zal eisen voor de spits, aldus The Sun.

Kane zou het ontbrekende stukje van de puzzel kunnen zijn voor City, dat volgend seizoen wanhopig op zoek is naar succes in de Champions League.

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer.


Posted By : http://13.113.122.156/