Thomas Tuchel zegt dat “iedereen” wil tekenen als reactie op Chelsea’s Romelu Lukaku-jacht

Thomas Tuchel heeft gereageerd op berichten dat Chelsea een recordbod doet op Inter Milan-spits Romelu Lukaku.

The Blues hebben al een speler-plus-cash deal gezien waarbij Marcos Alonso betrokken was en ter waarde van £ 80 miljoen, afgewezen door de regerende Serie A-kampioenen.

Maar ze zijn nu van plan hun pogingen om hem te contracteren serieus op te voeren, waarbij Roman Abrahamovich wordt verondersteld klaar te zijn om meer dan £ 100 miljoen te bieden voor de Belgische international.

Chelsea moet deze zomer nog een contract tekenen, ondanks de hoop van Tuchel om de Blues dit seizoen te leiden in een titelstrijd in de Premier League.Thomas Tuchel heeft gereageerd op berichten die Chelsea in verband brengen met een transfer naar Romelu Lukaku

De Duitser heeft het toevoegen van een nieuwe spits tot een van zijn prioriteiten gemaakt voor de zomerse transferperiode.

Timo Werner lijkt niet in staat te zijn voor de doelpunten die de club nodig heeft om Manchester City uit te dagen.

Erling Haaland werd beschouwd als hun belangrijkste doelwit, maar een overeenkomst met Borussia Dortmund bleek moeilijk te bereiken.

Dat zorgde ervoor dat Tuchel zijn strategie veranderde om in plaats daarvan een zet te doen voor Lukaku, die Inter vorig seizoen naar de Italiaanse titel schoot.The Blues komen met een recordbod op Inter-ster Lukaku
The Blues komen met een recordbod op Inter-ster Lukaku

De 28-jarige scoorde 24 doelpunten in 34 wedstrijden op het hoogste niveau voor Antonio Conte’s ploeg toen ze hun eerste Scudetto in tien jaar veiligstelden.

Lukaku’s optredens hebben de aandacht getrokken van Tuchel, die zijn ploeg een voorsprong van twee doelpunten zag weggooien en woensdag een 2-2 gelijkspel maakte met Tottenham Hotspur in een oefenwedstrijd voor het seizoen.

Maar de Duitser weigerde commentaar te geven op de achtervolging van Lukaku door zijn kant, behalve dat hij de spits een “fantastische speler” noemde.

“Ik zal niet praten over spelers die niet in mijn team spelen. Romelu is een fantastische speler, maar een speler voor Inter”, zei hij.Tuchel hoopt dat Lukaku de doelpunten kan leveren die nodig zijn voor een Premier League-titeluitdaging
Tuchel hoopt dat Lukaku de doelpunten kan leveren die nodig zijn voor een Premier League-titeluitdaging

Tuchel gaf wel een hint dat de aankomsten dichtbij zouden kunnen zijn, door te grappen dat “iedereen” naar Stamford Bridge wil verhuizen.

“Iedereen wil komen! Nou, misschien niet iedereen”, zei Tuchel toen hem werd voorgehouden dat Lukaku een Chelsea-speler wil worden.

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer.


Posted By : Lagutogel