Romelu Lukaku krijgt waarschijnlijk het ideale Chelsea-shirtnummer dankzij de beslissing van Thomas Tuchel

Romelu Lukaku zou zijn idee-shirtnummer kunnen krijgen als hij zich bij Chelsea aansluit dankzij een transferbeslissing van Thomas Tuchel.

The Blues komen dichter bij het terugbrengen van de Belgische international naar Stamford Bridge, na zeven jaar afwezigheid bij de Premier League-club.

Inter Milan heeft al een openingsbod van £ 80 miljoen plus linksback Marcos Alonso afgewezen in ruil voor de spits, die hen vorig seizoen hielp naar de Serie A-titel te schieten.

Maar dat heeft baas Tuchel niet afgeschrikt, met Chelsea klaar om terug te keren met een recordbrekend bod in de regio van £ 110 miljoen voor de 28-jarige.Romelu Lukaku kan zijn favoriete shirtnummer krijgen van Chelsea

De Chelsea-baas identificeerde de voorwaartse gebieden als een van de belangrijkste zwakheden in zijn ploeg, en het toevoegen van een nieuwe spits werd deze zomer een prioriteit.

Lukaku is nu naar voren gekomen als de man die Tuchel die rol wil vervullen, nadat hij hem 24 doelpunten had zien scoren toen Inter vorig seizoen hun eerste Scudetto won in tien jaar.

Om ruimte vrij te maken in zijn team voor de komst van Lukaku, is Tuchel klaar om het vertrek van Tammy Abraham goed te keuren.

De Engelsman worstelde om in de plannen van Tuchel te breken nadat de Duitser het overnam van Frank Lampard.

Zou Romelu Lukaku een succes worden als hij terugkeert naar Chelsea? Laat je opmerking beneden achter.Thomas Tuchel heeft van Lukaku zijn topdoel voor de zomer gemaakt
Thomas Tuchel heeft van Lukaku zijn topdoel voor de zomer gemaakt

Hij speelde afgelopen seizoen in slechts vier van de laatste 16 wedstrijden van de Premier League, waarbij Tuchel in plaats daarvan de voorkeur gaf aan Timo Werner, Olivier Giroud en Kai Havertz.

Het lijkt er nu op dat Abraham deze zomer zal vertrekken, waarbij Arsenal een van de clubs is waarvan wordt aangenomen dat ze geïnteresseerd zijn in een transfer.

Als de 23-jarige vertrekt, kan dat ook helpen om Chelsea een voorsprong te geven in eventuele onderhandelingen met Lukaku.

Dat komt omdat ze de Belg het nummer negen-shirt zouden kunnen aanbieden, dat hij draagt ​​sinds hij bij Manchester United kwam.Het vertrek van Tammy Abraham zou het shirt met nummer negen vrijmaken voor Lukaku
Het vertrek van Tammy Abraham zou het shirt met nummer negen vrijmaken voor Lukaku

Abraham is de huidige houder van dat nummer in de ploeg van Tuchel, maar nu zijn exit dichterbij komt, zou Lukaku vrij zijn om het op te halen.

Lukaku zou Tuchel te danken hebben voor die situatie, aangezien Abraham pas uit de plannen van het eerste team viel sinds de komst van de Duitser op Stamford Bridge.

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer.


Posted By : Lagutogel