Rolling Stones ‘om iconisch tonglogo te veranderen’ als eerbetoon aan overleden bandlid Charlie Watts

De Rolling Stones zullen naar verluidt hun beroemde tonglogo veranderen van rood naar zwart ter nagedachtenis aan Charlie Watts na zijn dood.

Sir Mick Jagger, 78, Keith Richards, 77, en Ronnie Wood, 74, hebben besloten om het beroemde logo te veranderen als eerbetoon aan de drummer die vorige maand op 80-jarige leeftijd stierf.

Volgens The Sun zal het nieuwe logo tijdens de tour op schermen worden geprojecteerd en ook op de merchandise van de band worden gebruikt.

Een bron zei: “Ze willen niet dat het een concert wordt dat een domper is omdat ze weten dat fans goed geld hebben betaald om ze te zien.Het iconische logo wordt zwart in plaats van rood

“Maar het voelt alleen maar goed dat ze naar Charlie’s overlijden verwezen omdat hij zo’n belangrijk onderdeel van de band was en het zal vreemd zijn voor hen allemaal om hem er niet bij te hebben.

“Ze denken dat de plannen een passend eerbetoon vormen.”

De leden van The Rolling Stones moesten naar verluidt de begrafenis van Charlie vorige week in Devon missen vanwege Covid-beperkingen.Het is een eerbetoon aan Charlie Watts na zijn dood
Het is een eerbetoon aan Charlie Watts na zijn dood

De groep bleef in Boston, waar ze repeteren voor hun verplaatste wereldtournee die op 26 september begint in St. Louis, Missouri.

Sam Cutler, de voormalige tourmanager van de band, zei dat het passend was om te horen dat zijn begrafenis privé was geweest en gelooft dat hij ‘de ophef’ zou hebben gehaat die het betrekken van het publiek zou hebben veroorzaakt.

Sam schreef over Charlie in The Mirror en zei dat hij een hekel had aan touren, vooral omdat hij zijn huis moest verlaten om te kunnen spelen.De Stones konden niet naar de begrafenis van Charlie gaan
De Stones konden niet naar de begrafenis van Charlie gaan

Hij voegde eraan toe dat de ster volledig toegewijd was aan zijn vrouw Shirley en al zijn geld op tournee zou besteden aan telefoongesprekken met haar.

Hij schreef: “Ze hadden een dromerig harmonieuze en liefdevolle relatie van wederzijds respect, gebaseerd op de onmiskenbaar diepe banden van elkaars hart.

“Ze lieten ons allemaal zien hoe we ons kunnen inzetten voor de droom van liefde. Charlie hield zijn hele leven van Shirley met een blijvende oprechtheid en passie.”

Sam voegde eraan toe: “Charlie was in zekere zin een anomalie. In de entertainmentindustrie waar gebrul, gejaagdheid en opschepperij alles zijn, bleef Charlie rustig zelfverzekerd, bijna sereen in zijn relaxte houding en bezat hij een altijd groen gevoel voor humor.

De muzikant stierf op 24 augustus met een verklaring waarin stond dat hij “vreedzaam was overleden in het ziekenhuis omringd door zijn familie”.

Ontvang de laatste updates van de wereld van beroemdheden door je aan te melden voor de Daily Star Showbizz-nieuwsbrief.


Posted By : Uni togel