Rita Ora verlaat VK na Covid-feestschandaal om met vriendje naar LA te verhuizen

Rita Ora heeft naar verluidt besloten om permanent naar Los Angeles te verhuizen, ondanks het feit dat ze bijna een jaar geleden 7,5 miljoen pond had uitgegeven aan een herenhuis met zes slaapkamers in Noord-Londen.

De zangeres is aan het ontwortelen en kijkt uit naar een nieuwe start in LA, na de controverse over haar Covid-overtredende 30e verjaardagsfeestje in november vorig jaar.

Volgens The Sun verliet Rita het VK kort nadat het incident plaatsvond en is sindsdien niet meer teruggekeerd.

De 30-jarige vloog eerder naar Bulgarije om een ​​videoclip op te nemen. Niet lang daarna verbleef Rita enkele maanden in Australië, waar ze de Australische versie van The Voice aan het filmen was.Rita verlaat het VK en vestigt zich in LA, volgens rapporten

In het buitenland ontmoette de RIP-zangeres haar huidige vriend, Kiwi-filmregisseur Taika Waititi.

Eerder deze zomer vloog het stel naar LA en men denkt dat ze nu van plan zijn om samen een nieuw leven op te bouwen in Amerika.

Een naaste bron zei hierover: “Rita heeft haar Londense pad opgepikt met plannen om het als haar hoofdverblijf te houden.Rita ontmoette haar partner in het buitenland
Rita ontmoette haar partner in het buitenland

“Maar het wordt voor haar steeds duidelijker dat LA in de nabije toekomst zal zijn waar ze woont.

“Na haar verjaardagsfeestje vorig jaar verliet Rita het VK en is sindsdien niet meer terug geweest.”

De bron gelooft ook dat sinds het verjaardagsincident dat plaatsvond, het een bittere smaak in Rita’s mond heeft achtergelaten.

En hoewel ze meerdere vrienden en familie in het Verenigd Koninkrijk heeft, zal ze vanwege haar werk hier waarschijnlijk niet al te veel tijd doorbrengen.Rita heeft zwaar in het buitenland gewerkt
Rita heeft zwaar in het buitenland gewerkt

Na haar regelovertredende feest dat in november plaatsvond, bood Rita haar oprechte excuses aan de fans aan.

Gedurende de tijd dat Rita’s feest plaatsvond, stond Groot-Brittannië onder strikte richtlijnen. Restaurants en pubs mochten alleen open voor afhaal en bezorging.

Ondertussen mochten mensen niet binnen of buiten mengen in groepen groter dan zes.

Hitmaker Rita’s verklaring die op sociale media werd geplaatst, luidde: “Hallo allemaal, ik woonde een kleine bijeenkomst bij met enkele vrienden om mijn 30e verjaardag te vieren.

“Het was een spontane beslissing die werd genomen met de misplaatste opvatting dat we uit de lockdown zouden komen en dit zou goed zijn… Het spijt me ten zeerste dat ik de regels heb overtreden en begrijp op mijn beurt dat dit mensen in gevaar brengt.”

Ze voegde eraan toe: “Dit was een ernstige en onvergeeflijke beoordelingsfout.

Gezien de beperkingen besef ik hoe onverantwoord deze acties waren en neem ik de volledige verantwoordelijkheid.

“Ik voel me bijzonder beschaamd om uit eerste hand te weten hoe hard mensen hebben gewerkt om deze vreselijke ziekte te bestrijden en me volledig bewust te zijn van de offers die mensen en bedrijven hebben gebracht om ons allemaal te beschermen.

“Ook al zal dit het niet goed maken, ik wil me oprecht verontschuldigen.”

Zorg ervoor dat je je aanmeldt voor een van onze nieuwsbrieven voor meer van het laatste showbizznieuws van Daily Star hier.


Posted By : Uni togel