Richard Madeley van GMB noemt Nicki Minaj een ‘idioot’ na Covid jab rant

Good Morning Britain-presentator Richard Madeley heeft de Amerikaanse rapper Nicki Minaj bekritiseerd, na haar recente beweringen over de Covid-19-vaccins.

De rapper bevindt zich in het middelpunt van een vete tussen Boris Johnson en professor Chris Whitty na haar bizarre beweringen.

Richard was echter minder dan onder de indruk nadat Nicki, wiens echte naam Onika is, naar Twitter ging en beweerde dat een familielid impotent werd na ontvangst van de coronavirusvaccinatie.

De ervaren omroeper zei: “Wat een idioot, ze heeft er geen idee van dat die belachelijke tweet echt schade aanricht.”

Haar opmerkingen hebben sinds haar oorspronkelijke bericht veel kritiek gekregen op het socialemediaplatform.Richard Madeley was woedend over de recente tweets van Nicki Minaj

Nicki, 38, plaatste een reeks tweets op haar 22 miljoen volgers waarin ze beweerde: “Mijn neef in Trinidad zal het vaccin niet krijgen, want zijn vriend kreeg het en werd impotent. Zijn testikels werden opgezwollen.

“Zijn vriend was weken verwijderd van trouwen, nu heeft het meisje de bruiloft afgeblazen. Dus bid er gewoon voor en zorg ervoor dat je je op je gemak voelt met je beslissing, niet gepest.”Nicki leek het te hebben over het vaccinatieschema voor het coronavirus
Nicki leek het te hebben over het vaccinatieschema voor het coronavirus

Na haar berichten zei de hoofdarts van Engeland, professor Chris Whitty, gisteravond tijdens een persconferentie in Downing Street: “Het spijt me te moeten zeggen, ik denk dat ze weten dat ze onwaarheden leuren, maar ze doen het nog steeds, naar mijn mening zouden ze zich moeten schamen. .”

Haar opmerkingen bleven niet onopgemerkt met veel bekende namen die naar sociale media gingen om de Starships-muzikant te bekritiseren die later haar platform gebruikte om uit te halen naar Laura Kuenssberg, Piers Morgan en Boris Johnson.

Tijdens de persconferentie zei Boris Johnson dat hij niet zo op de hoogte was van Nicki’s discografie “zoals hij zou moeten zijn” – wat Nicki woedend leek te maken die uithaalde op Twitter.

Ze deelde een spraaknotitie op haar Twitter-pagina in een Brits accent, liet verschillende bizarre beweringen vallen en zei: “Ja. Hallo, premier Boris! Het is Nicki Minaj, ik belde je net om je te vertellen dat ik dacht dat je zo geweldig was op de nieuws vanmorgen.”

“Ik ben eigenlijk Brits, ik ben daar geboren, ik, ik ging daar naar de universiteit, ik ging naar Oxford, ik ging naar school met Margaret Thatcher en ze vertelde me zoveel leuke dingen over je.”

Ze vervolgde: “Ik zou je graag mijn portfolio van mijn werk willen sturen, aangezien je niet veel over mij weet – ik ben een grote ster in de Verenigde Staten.”

De belangrijkste medische adviseur van president Joe Biden heeft ook de beweringen van Nicki afgewezen toen hem werd gevraagd of er enig bewijs is dat de vaccins van Pfizer, Moderna of Johnson en Johnson reproductieve problemen kunnen veroorzaken bij mannen en vrouwen, zei Dr. Anothony Fauci: “Het antwoord op die Jake is een volmondig nee. Er is geen bewijs dat het gebeurt.”

Zorg ervoor dat je je hier aanmeldt voor een van onze nieuwsbrieven voor meer van het laatste showbizznieuws van Daily Star.


Posted By : Uni togel