PS5-voorraadupdate: hoop voor gamers nu Sony een nieuw contract aankondigt voor een essentieel console-onderdeel

Er is hoop dat de PS5-voorraadniveaus zullen toenemen nadat Sony een contract heeft verworven voor een essentieel onderdeel van de console in de laatste update.

Volgens de CFO van de technologiegigant, Hiroki Totoki, zijn PS5’s misschien gemakkelijker te kopen.

De aankondiging kwam tijdens de driemaandelijkse winstoproep van het bedrijf, waar Totoki werd gevraagd naar het wereldwijde tekort aan halfgeleiders, waardoor PS5-aandelen zo moeilijk te verkrijgen zijn.

Sinds de PS5-release afgelopen november hebben gamers geworsteld om de nieuwste console in de rij te bemachtigen.

Totoki vertelde investeerders dat Sony alle chipsets heeft veiliggesteld die het nodig heeft om consoles te maken, maar onthulde ook dat het bedrijf nog geen doel heeft gesteld voor het aantal dat ze dit jaar willen verkopen.De nieuwste PS5-voorraadupdate heeft de hoop vergroot dat de niveaus zullen stijgen

Het is nog niet bekend hoeveel PS5-consoles Sony van plan is te produceren, maar de CFO bevestigde dat het doel 14,8 miljoen stuks bedraagt ​​voor het fiscale jaar dat eindigt in maart 2022, schrijft GameMe.

Sinds de lancering zijn er ongeveer 10 miljoen verkocht, dus het aantal PS5-consoles in voorraad zou het komende jaar kunnen stijgen.

Een reeks problemen heeft het voor fans moeilijk gemaakt om PS5-aandelen te bemachtigen.Gamers hebben het moeilijk gehad om de PS5-console te bemachtigen
Gamers hebben het moeilijk gehad om de PS5-console te bemachtigen

Afgezien van het tekort aan halfgeleiders, heeft de Covid-pandemie gevolgen voor toeleveringsketens en productie over de hele wereld.

Wanneer ze eindelijk worden verzonden, hebben scalperende groepen verdere koopchaos veroorzaakt door er zoveel mogelijk op te pikken en de PS5-consoles door te verkopen.

Meer dan 60.000 nieuwe-gen machines werden weken na de release van de PS5 doorverkocht, evenals de Xbox Series X.Sony heeft aangekondigd dat ze een contract voor hun halfgeleider hebben weten te bemachtigen
Sony heeft aangekondigd dat ze een contract voor hun halfgeleider hebben weten te bemachtigen

Probeer je een PS5 te bemachtigen? Laat het ons weten in de reacties hieronder als je de console graag wilt ontvangen!

Door de leveringsproblemen is de verkoop vertraagd en met het vinden van nieuwe voorraad heeft de PS5 de neiging om snel uitverkocht te raken.

In de afgelopen maanden slaagde juli erin om te zien dat PS5-consoles werden aangevuld bij Very, Smyths, Argos, Amazon en Game.

En wat augustus betreft, hebben EE, Smyths Toys en John Lewis dinsdag nieuws aangekondigd over een PS5-restock.

PS5 Stock Alert tweette dat Argos online drop naar verwachting donderdag of vrijdag live gaat, en ze verschijnen meestal rond 8 uur op de website.

Voor de laatste nieuwsberichten en ongelooflijke verhalen van de Daily Star, meld je aan voor onze nieuwsbrief door te klikken op hier.


Posted By : Unitogel