Prins Harry ‘speelt spelletjes met koninklijke familie’ met nieuwe memoires, claimexpert

Prins Harry zou “spelletjes kunnen spelen met de koninklijke familie” om zijn eigen memoires te publiceren en het helpt niet om de kloven te beëindigen, zei een koninklijke biograaf.

De hertog van Sussex onthulde deze week dat hij in het geheim heeft gewerkt met top-ghostwriter JR Moehringer aan een memoires.

In een persbericht zei Harry dat hij het boek schrijft “niet als de prins die ik ben geboren, maar als de man die ik ben geworden” en dat het “de hoogte- en dieptepunten, de fouten, de geleerde lessen” zal bevatten.

Maar koninklijke expert Robert Jobson vertelde GB News dat het boek, dat naar verwachting eind 2022 wordt uitgebracht, een “enorme impact” zal hebben op de koninklijke familie.Prins Harry kreeg kritiek omdat hij ‘geen moer kon schelen’ over de gevoelens van zijn familie

Hij zei: “Ik denk dat hij een beetje los lijkt te staan ​​van de dingen die hij doet, want als hij over de koningin praat, spreekt hij van grote genegenheid en van groot respect voor haar, en al deze dingen.

“Maar bijna met een dag komt er iets uit als zijn nieuwste project waar hij al vele maanden aan heeft gewerkt met deze ghostwriter in Amerika.

“Dus hij weet duidelijk wat hij heeft uitgespookt en het is bijna alsof hij een spelletje speelt met het koningshuis.”Expert Robert Jobson zei dat de zet van prins Harry in tegenspraak is met de manier waarop hij over de koningin praat
Expert Robert Jobson zei dat de zet van prins Harry in tegenspraak is met de manier waarop hij over de koningin praat

Robert suggereerde ook dat de verzoening en het beëindigen van de breuken tussen Harry en de leden van de koninklijke familie niet snel zal eindigen, en voegde eraan toe: “niet met dit boek dat uitkomt”.

“Ik ben geïntrigeerd door [the memoir], Ik kijk er naar uit om het te lezen”, zei hij.

“Ik denk dat het een enorme impact zal hebben op de koninklijke familie. Harry geeft geen moer om de gevoelens van zijn grootmoeder, of zijn broer of zijn vader.”

Gastheer Dan Wootton deelde zijn mening: “Er is weer een explosie, je hebt gelijk. Hij is net terug naar het land en onthulde het standbeeld en toen boem, ‘trouwens, mijn vertelboek komt eraan’.

‘William moet hier woedend over zijn.’

Voor meer koninklijke verhalen van de Daily Star, moet je je hier aanmelden voor een van onze nieuwsbrieven.


Posted By : Unitogel