Prins Harry ‘heeft geen aanmoediging nodig’ om de waarheid in memoires te verspreiden, zegt koninklijke expert

Prins Harry zal bereid zijn al zijn koninklijke familiegeheimen te onthullen in zijn aankomende boek, heeft een koninklijke expert beweerd.

Roya Nikkakh, de koninklijke redacteur van de Sunday Times, zei dat de hertog van Sussex ‘niet veel aanmoediging nodig heeft’ om de bonen te morsen in zijn aanstaande memoires die eerder dit jaar werden aangekondigd.

Volgens Harry zelf zal de vrijlating een “volledig waarheidsgetrouw en nauwkeurig” verslag zijn van zijn beproevingen en beproevingen tot nu toe.

Pulitzer Prize-winnaar JR Moehringer helpt Harry bij het schrijven van het stuk dat in koninklijke kringen een ‘tsunami van angst’ heeft veroorzaakt, meldt The Mirror.

Als het explosieve Oprah Winfrey-interview dat de Sussexen eerder dit jaar hebben gedaan iets is om over na te denken, hebben ze misschien reden om zich zorgen te maken.Er is geen officiĆ«le releasedatum voor Harry’s aankomende boek

Bij het bespreken van de memoires op True Royalty TV’s The Royal Beat, zei presentator Kate Thornton dat Harry, met een gerapporteerd voorschot van meerdere miljoenen dollars op het spel, misschien heel snel moet zijn met informatie voor het boek.

Nikkakh antwoordde: “Je zegt dat hij met veel details in het boek naar buiten zal moeten komen, maar ik denk niet dat Harry een enorme hoeveelheid aanmoediging nodig zal hebben om dat te doen.Prins Harry 'heeft geen aanmoediging nodig' om de bonen in memoires te morsen, zegt koninklijke expert
De royals zouden zich zorgen maken over de aanstaande release

“We hebben het afgelopen jaar gezien dat hij heel open is over het feit dat hij meer wil praten over zijn leven en hoe hij zich voelt en zijn emoties, dus ik denk dat hij het voor hem ziet als een grote kans om wat meer te zeggen van wat hij wil. zeggen.

“De auteur [J.R Moehringer] heeft gezegd dat wanneer hij een boek ghostwriting, hij het gevoel heeft dat tenzij het onderwerp helemaal eerlijk is, het altijd een flop zal zijn, dus hij zal Harry aanmoedigen om heel eerlijk te zijn. En Harry, denk ik, heeft tegenwoordig niet veel aanmoediging nodig.”Prins Harry 'heeft geen aanmoediging nodig' om de bonen in memoires te morsen, zegt koninklijke expert
In gesprek met Oprah beweerde Meghan dat er zorgen waren van royals over de huidskleur van zoon Archie

Er is nog geen definitieve releasedatum voor het boek, maar het is gepland om eind volgend jaar beschikbaar te zijn.

Dit komt net nadat tv-persoonlijkheid Lizzie Cundy, een goede vriendin van Sarah Ferguson, beweerde dat de koningin ‘haar voet op de grond zette’ om de koninklijke titels van Harry en Meghan te verwijderen.

De vertrouweling van de schoondochter van de koningin zei: “De koningin moest toen voet bij stuk houden en goed zeggen: ‘Als dit is wat u wilt, dan kunt u de koninklijke titels niet gebruiken, en inderdaad zult u om het geld terug te betalen – het geld van de belastingbetaler dat is – voor Frogmore cottage, en je krijgt geen geld voor je veiligheid’.”

Het is een jaar als geen ander geweest voor de koningin van het verlies van haar man tot hartzeer over prins Harry. Maar Hare Majesteit heeft ook veel te vieren gehad, waaronder de geboorte van baby Lilibet. Om te markeren wat een jaar de koningin heeft gehad, OK! Magazine brengt u een limited edition collector’s issue. Pak het hier in handen.

Voor het laatste laatste nieuws en verhalen van over de hele wereld van de Daily Star, meld je aan voor onze nieuwsbrief door te klikken op hier.


Posted By : Unitogel