Ontvang een brutale bonus met een inzet van £ 2 op de £ 6.500.000 Irish Lotto-jackpot

Lottoland geeft mensen een nieuwe jeuk die onweerstaanbaar is om te krabben.

Door een weddenschap van £ 2 te plaatsen op de Irish Lotto-jackpot van woensdagavond, ter waarde van £ 6,5 miljoen op het moment van schrijven, krijg je 25 bonuskrasloten* als nieuwkomer op de site.

Dit zijn Raid the Piggy Bank-krasloten met elk een hoofdprijs van £ 2500!

Natuurlijk rollen lottoliefhebbers in hun eigen vuil rond bij het idee!

Hoe 25 bonuskrasloten te claimen

  • Volg deze link om een ​​nieuw Lottoland-account aan te maken.
  • Plaats met succes een weddenschap van £ 2 op de komende Irish Lotto-jackpot ter waarde van £ 6,5 miljoen. Kies 6 nummers van 1-47 plus een Bonus Ball.
  • Uw account wordt onmiddellijk gecrediteerd met 25x Raid the Piggy Bank-bonuskraskaarten* die oorspronkelijk £ 6,25 waard waren!

Plunder het spaarvarken

Naast het hosten van lotto jackpots van over de hele wereld, heeft Lottoland ook een brede selectie krasloten waar spelers van kunnen genieten.

Een Raid the Piggy Bank-kraskaart kost gewoonlijk 25 cent en heeft een hoofdprijs van £ 2500 — dat is 10.000x uw oorspronkelijke inzet!

U krijgt 25 Raid the Piggy Bank-krasloten als welkomstbonus* wanneer u deze week een nieuwe account bij Lottoland aanmaakt en £ 2 inzet op de nieuwste Ierse Lotto-jackpot van £ 6,5 miljoen.

Zonder de aanbiedingslink zou het £ 8,25 kosten om 25 Raid the Piggy Bank-krasloten te kopen plus een weddenschap van £ 2 op de Irish Lotto.

Maar nu kunnen alle nieuwkomers van Lottoland genieten van £ 6,25 korting* met deze geweldige deal.

Populaire jackpot

Je hebt misschien al gehoord dat Lottoland de laatste tijd de kans biedt aan lotto-gokkers om te winnen met een weddenschap op de Ierse Lotto-jackpot.

Dat komt omdat het niet al te lang geleden was dat een man uit het noordoosten, bekend als Mr Logan, een verbluffende £ 5,1 miljoen won op de site.

“Ik was op een kermis toen ik het nieuws hoorde, het drong een tijdje niet tot me door en ik ben nog steeds aan het bijkomen van de schok”, zei Logan, die toen 50 was.

“Ik heb naaste familie over de overwinning verteld. Ik heb in het verleden wel eens vijf pond gewonnen, maar zoiets als dit nog niet!”Lottoland-winnaar Mr Logan met zijn cheque van £ 5,1 miljoen

Komt er een nieuwe grote winnaar op Lottoland?

Mensen die zich aanmelden en £ 2 wedden op de komende Irish Lotto-jackpot ter waarde van £ 6,5 miljoen, krijgen ook 25x Raid the Piggy Bank-krasloten als welkomstbonus* bij hun nieuwe account.

Volg de onderstaande link om de aanbieding te claimen!

Spiegellezers krijgen 25x Raid the Piggy Bank-krasloten als BONUS* met een inzet van £ 2 op de nieuwste Irish Lotto-jackpot.

Voorwaarden

*Stel een weddenschap aan op de Irish Lotto en 25 gratis Raid the Piggy Bank-krasloten voor £2 door op de bovenstaande link te klikken.

Promotie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers. Spelers moeten 18 jaar of ouder zijn. De promotie is één keer per speler inwisselbaar. De geadverteerde jackpot is onderhevig aan valutaschommelingen. De promotie verloopt op 31 december 2021 om 23.59 GMT.

Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de actievoorwaarden van Lottoland die u hier kunt vinden.

De geadverteerde jackpot is onderhevig aan valutaschommelingen.

Lottoland is niet aangesloten bij de officiële Irish National Lottery of haar exploitant Premier Lotteries Ireland.


Posted By : Lagu togel