Nuno Espirito Santo verbreekt de stilte over de Harry Kane-saga terwijl de Spurs proberen “probleem op te lossen”

Tottenham-baas Nuno Espirito Santo heeft zijn stilzwijgen verbroken over de pogingen van Harry Kane om een ​​transfer naar Manchester City te forceren.

De afwezige spits is deze week in de steek gelaten, verlengt zijn familievakantie in de Bahama’s en Florida en miste drie dagen voorbereiding op het seizoen.

Kane zou maandagochtend terug zijn op Hotspur Way voor Covid-19-controles en algemene tests, maar kwam niet opdagen en koos ervoor om in het buitenland te blijven.

Spurs-voorzitter Daniel Levy wil de spits niet verkopen aan een andere Premier League-club, maar Kane denkt een gentleman’s agreement te hebben om deze zomer te vertrekken.

Het is niet verwonderlijk dat Kane niet in de selectie van Espirito Santo zat voor het 2-2 gelijkspel van Tottenham met Chelsea op Stamford Bridge, en de Portugees weigerde na de wedstrijd gelijk te trekken.Nuno Espirito Santo heeft zijn stilzwijgen verbroken over de transfersaga van Harry Kane

‘Het spijt me, maar ik ga het nu niet over Harry Kane hebben. Laten we het over de wedstrijd hebben, heb je die gezien?’ hij zei.

“Het is niet dat ik geen commentaar wil geven.

“Ik denk dat we deze hele kwestie rond Harry intern moeten bespreken om elke vorm van openbare discussie en discussie te vermijden. We moeten het probleem oplossen, maar eerst tussen ons.”

Er zijn echter geen aanwijzingen dat Kane of Levy bereid zijn te wijken, aangezien de ruzie over de toekomst van de Engelse aanvoerder lelijk dreigt te worden.

Denk je dat Harry Kane naar Manchester City zal gaan? Laat het ons weten in de opmerkingen sectieKane wil Tottenham verlaten en deze zomer naar Manchester City gaan
Kane wil Tottenham verlaten en deze zomer naar Manchester City gaan

Kane’s beslissing om zijn vakantie te verlengen is een verdere indicatie dat hij bereid is zijn hakken in het zand te steken en het leven van de Spurs ongemakkelijk te maken.

Als gevolg van zijn lange pauze kan hij op zijn vroegst pas zondag terugkeren naar de voorbereiding van het seizoen, wat hem een ​​enorme twijfel maakt voor de openingswedstrijd van het seizoen van de club tegen Manchester City.

De onrustige spits mag pas terugkeren naar het trainingsveld van Tottenham als hij op dag vijf van zijn zelfisolatie na terugkeer van vakantie een negatieve Covid-19-test heeft afgelegd.Spurs-voorzitter Daniel Levy wil niet dat Kane lid wordt van een andere Premier League-club
Spurs-voorzitter Daniel Levy wil niet dat Kane lid wordt van een andere Premier League-club

Manchester City hoopt dat ze een deal voor de spits kunnen sluiten voordat hij terug moet naar Hotspur Way, maar dat ziet er niet gemakkelijk uit nu Levy een kolossale vergoeding van £ 160 miljoen eist.

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer.


Posted By : Lagutogel