Meghan Markle’s geheime eerbetoon aan Lilibet Diana en Archie onthuld in verjaardagsvideo

Meghan Markle’s geheime eerbetoon aan haar dochter Lilibet Diana werd in haar laatste optreden opgepikt door fans.

De hertogin van Sussex bracht een video uit ter gelegenheid van haar 40e verjaardag, waarin ze in haar chique studeerkamer scheet en sprak met komiek Melissa McCarthy.

In de clip droeg de 40-jarige twee kettingen om haar nek die verband hielden met zowel Archie, twee, als pasgeboren Lilibet Diana.

Archie, geboren op 6 mei 2019, en Lilibet, die op 4 juni dit jaar in de wereld werd verwelkomd, maakten een onverwachte verschijning.

De kettingen om de nek van de hertogin, geschat op ongeveer £ 2.400, toonden de sterrenbeelden van haar twee kinderen.Meghan Markle heeft een video uitgebracht ter gelegenheid van haar 40e verjaardag

Archie is een Stier en Lilibet een Tweeling.

Prins Harry en Meghan hebben nog geen officiële foto van de bundel van vreugde gedeeld, maar fans waren enthousiast over het ontroerende eerbetoon in de korte glimp van gisteren.

Aangenomen wordt dat beide kettingen van het merk Logan Hollowell zijn, met een verkoopprijs van £ 1.149 en £ 1.282, met een totaal van £ 2.432.De kettingen worden verondersteld ongeveer £ 2.400 waard te zijn
De kettingen worden verondersteld ongeveer £ 2.400 waard te zijn

Royal-volgers met adelaarsogen zagen ook een set van drie foto’s op Meghan’s bureau, waarbij fans ervan overtuigd waren dat een van de foto’s een foto van de liefhebbende vader Harry met Lilibet bevatte.

De zilveren lijsten lijken een baby te laten zien die in de armen van een man wordt gewiegd – vermoedelijk de hertog van Sussex.

Hoewel de foto onscherp is en moeilijk te bepalen is.Harry verscheen ook als onderdeel van de 'blooper'-stijl reel
Harry verscheen ook als onderdeel van de ‘blooper’-stijl reel

Andere fantheorieën suggereren dat de jongere Archie zou kunnen zijn, die ook in een groter frame op het bureau staat.

De koninklijke familie van Sussex bracht de video uit ter ere van haar verjaardag op 3 augustus en riep haar Hollywood-vrienden op om deel te nemen aan haar mentorprogramma.

Een persoon schreef: “Ik denk graag dat op de drie foto’s die zich in het midden bevinden, een foto is van Harry die Lili vasthoudt.”

Iemand anders zei: “Het lijkt erop dat foto 1 Archie is, 2 Meghan en Harry, 3 Harry die Lili vasthoudt die haar een kus wil geven en 4 Meg of Doria die Archie vasthoudt.”

Eerder op de dag wensten de koningin, William en Kate de hertogin een gelukkige verjaardag.

Het Twitter-account van de koningin plaatste: “Ik wens de hertogin van Sussex een heel gelukkige verjaardag vandaag!”

Prins William en Kate Middleton twitterden: “Ik wens de hertogin van Sussex een gelukkige 40e verjaardag!”

Ondertussen schreven prins Charles en Camilla: “Ik wens de hertogin van Sussex een heel gelukkige 40e verjaardag.”

Voor het laatste nieuws van de koninklijke familie en verhalen van de Daily Star, meld je aan voor onze nieuwsbrief door te klikken op hier.


Posted By : Unitogel