Meghan Markle verscheurd door tv-presentatoren omdat ze anderen ‘lezingen’ gaf nadat ze ‘het koninklijke leven had verlaten’

De uitgesproken presentatoren van Australia’s Today-show weerhielden zich er niet van om eerlijk te zijn over hun gevoelens voor Meghan Markle’s 40e verjaardagsvideo.

Donderdag scheurden Karl Stefanovic en Sophie Walsh het koninklijk paar binnen nadat Meghan een 40e verjaardagsbericht had uitgebracht waarin ze haar nieuwe initiatief aankondigde om vrouwen te helpen weer aan het werk te gaan na de pandemie van het coronavirus.

Sophie zei dat ze het “rijk” vond voor Meghan om het publiek “de les te lezen” over weer aan het werk te gaan nadat ze “haar baan had opgezegd” als senior royal.

De 35-jarige merkte op: “Ik vind het geweldig dat ze mensen lesgeeft over het terugkeren naar de werkplek en dat ze na minder dan twee jaar haar baan als koninklijk opzegde.”Het paar scheurde in Meghan’s verjaardagsvideo

Karl wees er vervolgens op dat het paar al “vanuit huis” geld binnenhaalde nadat het deals had gesloten met verschillende grote bedrijven, waaronder Netflix en Spotify.

Hij viel de video van de hertogin aan en voegde eraan toe: “En om het leven van die hond te hebben, gewoon daar voor het vuur dat niet aan is, op een kussen.”

Karl richtte zich vervolgens op Meghans manier van praten en vroeg: ‘Waarom praat ze niet normaal?Karl en Sophie bespotten Meghan's campagne om te zijn "lesgeven"
Karl en Sophie bespotten Meghan’s campagne omdat ze “lezingen” gaf

Hij zette toen een nep Amerikaans accent op en citeerde: “‘Om de mobiliteit van de vrouw te benutten terwijl ze terug werkt…’ Ik bedoel, kom op!”

“Geen wonder dat Harry buiten aan het jongleren is!” zei hij, waarop Sophie grapte: “Harry is de plot kwijt.”

De brutale opmerkingen kwamen nadat Meghan de video op de Archewell-website had vrijgegeven om haar 40e verjaardag van de lancering van de nieuwe 40×40-campagne te herdenken.De hertogin lanceerde een nieuw initiatief om vrouwen weer aan het werk te krijgen na Covid
De hertogin lanceerde een nieuw initiatief om vrouwen weer aan het werk te krijgen na Covid

In de clip sprak Meghan met haar celeb-vriend Melissa McCarthy over haar door Hollywood gesteunde initiatief waarin ze mensen over de hele wereld aanspoorde om 40 minuten van hun tijd te besteden aan het ondersteunen van vrouwen die na Covid weer aan het werk gaan.

Meghan kondigde aan Melissa aan: “Omdat ik 40 word, vraag ik 40 vrienden om 40 minuten van hun tijd te doneren om een ​​vrouw te begeleiden die weer aan het werk gaat.

“Alleen al in de VS zijn meer dan twee miljoen vrouwen en tientallen miljoenen over de hele wereld hun baan kwijtgeraakt door Covid. En ik denk dat als we het allemaal doen en ons allemaal 40 minuten inzetten voor een soort van actieve dienst, we een rimpeleffect kunnen creëren.”

In de video maakt de voormalige koninklijke een reeks grappen over tatoeages, pakken en haar leeftijd terwijl ze aan een groot bureau zit in wat haar Amerikaanse herenhuis lijkt te zijn.

Zorg ervoor dat je je aanmeldt voor een van onze nieuwsbrieven voor meer koninklijke familieverhalen van de Daily Star hier .


Posted By : Uni togel