Meghan Markle-fans afgeleid door pleister op Melissa McCarthy’s nek van spinnenbeet

Melissa McCarthy droeg een enorme pleister op haar nek tijdens de video van Meghan Markle om haar 40e verjaardag te vieren.

Melissa was te zien in de video van de hertogin van Sussex die ze lanceerde als een initiatief voor mensen om zich in te zetten om 40 minuten van hun tijd te besteden aan het ondersteunen van vrouwen die weer aan het werk gaan.

In de hilarische lanceringsvideo was Melissa te zien die een Zoom-gesprek voerde met Meghan en grappen maakte over het krijgen van bijpassende tatoeages of het plannen van een Suits-reünie.

Maar fans werden afgeleid door een grote pleister op de nek van de actrice.

De 50-jarige deelde eerder een video waarin ze onthulde dat ze last had gehad van een angstaanjagende spinnenbeet tijdens het filmen van twee projecten in Australië dit jaar.Melissa verscheen in de verjaardagsvideo van Meghan Markle

Ze legde de afschuwelijke effecten uit van een spinnenbeet van een jager, waardoor ze jeukende en onwel voelde, terwijl ze zichzelf in koude handdoeken bedekte om af te koelen.

In maart deelde ze een hysterische video op Instagram van haar liggend in bed met verbandwikkels aan beide handen.

Ze begint de video door te zeggen: “Ik vind het geweldig dat alle insecten en wezens je zullen doden.”Melissa deelde een video waarin ze onthulde dat ze was gebeten door een jagersspin
Melissa deelde een video waarin ze onthulde dat ze was gebeten door een jagersspin

Melissa wordt vervolgens getoond liggend in bed bedekt met verkoelende handdoeken.

“Ik vind het geweldig dat ik een spin heb gezien die zo groot is als mijn hoofd”, onthult ze vervolgens voordat de camera op haar afkomt en verklaart: “Ik heb jeuk! Het heeft mijn gezicht bereikt. Vrij gezwollen jongens”

“Nadat ik mijn liefde voor Australische beestjes had betuigd aan InStyle magazine, werd ik er snel door iemand aan herinnerd dat ik gemakshalve de nasleep van sommige van die “magische” hapjes vergat,” schreef Melissa bij de grappige clip.De actrice was het afgelopen jaar in Australië om twee nieuwe projecten te filmen
De actrice was het afgelopen jaar in Australië om twee nieuwe projecten te filmen

De actrice is sinds vorig jaar in Australië om de komende tv-serie Nine Perfect Strangers te filmen, die is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2018 van Liane Moriarty, auteur van Big Little Lies.

De show vertelt het verhaal van negen gestresste stedelingen die ontsnappen naar een wellness-retraite gerund door het personage van Nicole Kidman.

Melissa en haar man Ben Falcone werden onlangs ook gespot op de set van Thor: Love and Thunder naast Matt Damon en Luke Hemsworth.

Ontvang de laatste updates over alles wat met Hollywood, tv en showbizz te maken heeft door u aan te melden bij de Daily Star showbizz nieuwsbrief .


Posted By : Uni togel