Louise Minchin onthult een wake-up call die haar ertoe aanzette om na 20 jaar te stoppen met BBC Breakfast

Louise Minchin zal vanmorgen voor de laatste keer BBC Breakfast hosten na bijna 20 jaar.

De 53-jarige zegt dat dit een beslissing is die lang op zich laat wachten en dat ze ernaar uitkijkt om haar dochters, Mia en Scarlett, naar school te brengen.

In een gesprek met The Mirror zei ze: “Ik heb mijn dochters niet elke dag naar school gebracht vanwege hun schoolleven, dus ik kijk uit naar schoollopen.

‘En ik kijk echt uit naar dingen zoals die zondagavonddrama’s, die ik graag zou zien, maar niet ben geweest omdat ik naar bed moet.Vandaag is het laatste optreden van Louise als presentatrice van BBC Breakfast

“Dus er is een gedeelde ervaring waar ik erg naar uitkijk om met hen te kunnen hebben.

‘Bovendien heb ik nu geen excuses meer. Ik kijk er echt naar uit om een ​​supertaxi te zijn voor de kinderen, wat geweldig is. En ik kijk er echt heel erg naar uit om dat te kunnen doen!”

De tv-presentator nam ongeveer zes maanden geleden de beslissing om de show te verlaten toen Groot-Brittannië uit de winter kwam en ze besefte dat ze geen nieuwe periode van sombere ochtendalarmoproepen aankon.Ze besloot zes maanden geleden de show te verlaten
Ze besloot zes maanden geleden de show te verlaten

Ze realiseerde zich dat er maar zes weken in het jaar waren waarin ze ging werken en dat het licht was.

Louise voegde eraan toe dat haar natuurlijke lichaamsklok niet is afgestemd op de ochtenduren en dat ze ze “heel hard” had gevonden.

Het was alleen haar liefde voor het vak en haar collega’s Dan Walker en lange termijn floormanager Tracey Higgins die haar op de show hielden.Louise vergeleek mede-presentator Dan Walker met haar jongere broer
Louise vergeleek mede-presentator Dan Walker met haar jongere broer

Ze vergeleek Dan met haar jongere broer en zei dat hij haar altijd aan het lachen kon maken, zelfs in moeilijke tijden.

Het verlaten van BBC Breakfast geeft Louise ook meer tijd om zich te concentreren op haar sportieve ambities.

Ze kwalificeerde zich als lid van het 2015 Great Britain Age-Group Triathlon Team en nam vervolgens deel aan de World Triathlon Championships in Chicago.

In 2019 voltooide ze de Norseman Xtreme Triathlon, die tweeënhalve mijl zwemmen, een fietstocht van 180 mijl en een marathon omvatte.

Sindsdien heeft ze te maken gehad met blessures en tegenslagen, dus ze hoopt dat de vrije tijd haar zal helpen om weer te gaan trainen, met als doel om volgend jaar deel te nemen aan de marathon van Londen.

Louise voegde eraan toe dat ze haar ontbijtkijkers zal missen en dat ze werd overspoeld met ondersteunende berichten van fans.

Ontvang de laatste updates van de wereld van beroemdheden door je aan te melden voor de Daily Star Showbizz-nieuwsbrief.


Posted By : Uni togel