Louis van Gaal wil vrouw Truus van streek maken door pensioen terug te draaien en baan in Nederland te nemen

Louis van Gaal is bijna bevestigd als de nieuwe hoofdcoach van het Nederlands elftal na het vertrek van Frank de Boer na een teleurstellende Euro 2020-campagne.

Van Gaal, nu 69, zit al meer dan vijf jaar zonder werk nadat hij voor het laatst onder leiding stond van Manchester United, waar hij de FA Cup won en Crystal Palace versloeg in de finale voordat hij een paar dagen later werd ontslagen.

Van Gaal keert voor de derde keer terug om het nationale team te leiden, nadat hij ze eerst leidde van 2000 tot 2002 en de tweede stint van 2012 tot 2014.

De eerste periode eindigde zuur toen Nederland zich niet kwalificeerde voor het WK 2002, terwijl Van Gaal hen in de tweede verrassend naar een derde plaats leidde tijdens de finale in 2014 in Brazilië.Louis van Gaal zou zijn vrouw van streek kunnen maken met zijn terugkeer naar het management

Zijn terugkeer zal echter niet voor iedereen een genoegen zijn, vooral niet voor zijn vrouw Truus, die sinds zijn laatste baan met haar man heeft genoten.

In 2019 leek Van Gaal zijn pensionering te bevestigen en voelde dat zijn vrouw erg blij was om hem niet zo geïnvesteerd in voetbal te zien, maar dat is misschien niet meer het geval.

“Mijn vrouw Truus heeft 22 jaar geleden haar baan voor mij opgezegd en is mij gevolgd toen ik naar het buitenland ging”, zegt hij tegen Sky Sports.

“Ik vertelde haar dat ik zou stoppen als coach toen ik 55 werd, maar in plaats daarvan bleef ik doorgaan tot ik 65 was. Ze heeft recht op een leven met mij buiten het voetbal.

Denk je dat de terugkeer van Louis van Gaal een succes wordt? Laat het ons weten in de reacties hieronder.Louis van Gaal in gesprek met het Nederlands Elftal in 2014
Van Gaal leidde ook twee keer het Nederlands Elftal, waarvan de laatste in 2014

“Ik kan zeggen dat ze heel gelukkig is; Ik denk dat ik als technisch directeur had kunnen werken.”

Bij zijn terugkeer naar het Nederlands elftal zal zijn primaire doel zijn om het team te helpen zich te kwalificeren voor het WK 2022 in Qatar.

Nederland staat momenteel tweede in hun kwalificatiegroep, één punt achter Turkije, na twee wedstrijden te hebben gewonnen en één van hun drie wedstrijden tot dusver te hebben verloren.


Posted By : Lagutogel