Kourtney Kardashian verbluft met make-upvrije bikini-selfie na zwangerschapsgeruchten

Kourtney Kardashian heeft een prachtige make-upvrije selfie gepost te midden van geruchten dat ze zwanger is van de baby van vriend Travis Barker.

De 42-jarige ster ging zonder filters en zei vaarwel tegen haar gebruikelijke glamoureuze uiterlijk terwijl ze make-upvrij ging voor een selfie in de tuin, waardoor haar natuurlijke schoonheid erdoorheen kon schijnen.

Ze ging naar haar Instagram-verhaal en deelde een foto van haar met haar haar in een paardenstaart uit haar gezicht getrokken terwijl ze de twee voorstukken in vlechten vlechtte.

Onder de prachtige foto schreef Kourtney: “LOL klaar voor ping pong”.

Vervolgens richtte ze haar camera op een tafeltennistafel buiten.

Dit kwam nadat Kourtney had gepost dat ze ‘s avonds laat verlangen naar haar verhaal’ terwijl ze ‘s avonds laat poseerde in een blauwe pyjama-stijl buiten een restaurant.Kourtney plaatste een natuurlijke en make-upvrije selfie op haar Instagram-verhaal

Ze onderschrift van de module: “Voor wanneer die nachtelijke verlangens toeslaan.”

Dit bracht veel fans ertoe te denken dat de Keeping Up With The Kardashians-ster zwanger is.

Ze wezen erop dat ze onlangs haar dieet heeft veranderd, vlees en vis heeft opgegeven en geen alcohol meer heeft gedronken.

Het is ook te zien dat Kourtney de afgelopen weken losser zittende outfits is gaan dragen, wat de geruchten versterkt dat ze haar vierde kind verwacht.De ster heeft verschillende berichten geplaatst die hebben gesuggereerd dat ze zwanger zou kunnen zijn
De ster heeft verschillende berichten geplaatst die hebben gesuggereerd dat ze zwanger zou kunnen zijn

Kourtney voegde brandstof toe aan het vuur en stelde toen voor dat ze een paar kilo aankwam, maar zei dat het niet kwam door te veel eten.

Ze plaatste een foto van een restaurant, met een tafel vol borden met eten.

De reality-ster onderschrift van de module: “Waarom je zou kunnen aankomen (en niet vanwege voedsel).”

De module linkte vervolgens naar een artikel over PCOS (polycysteus ovariumsyndroom) op de Poosh lifestyle-website.Het stel heeft geruchten gewekt dat ze ook verloofd zijn
Het stel heeft geruchten gewekt dat ze ook verloofd zijn

Kourtney is al een moeder van Mason, 11, Penelope, acht, en Reign, zes, met haar ex, Scott Disick.

Travis heeft ook kinderen met zijn ex-vrouw Shanna Moakler, een dochter Alabama, 15, en zoon Landon, 13.

Bovenop de zwangerschapsgeruchten zijn er ook steeds meer speculaties dat de Blink-182-drummer en realityster verloofd zijn.

Een bron vertelde The Sun dat Travis tijdens een reis voorstelde om een ​​UFC-gevecht te zien, en voegde eraan toe: “Ik denk dat Travis het voorstel al eeuwenlang van plan is.

“Ze willen samen hun eigen gezin stichten – dat is het belangrijkste voor hen omdat ze allebei kinderen hebben, maar ze willen de twee families bij elkaar brengen.”

Travis’ dochter Alabama plaatste ook een bericht waarin ze “gefeliciteerd” zei en dat ze “zo blij” voor hen was.

Kourtney’s haarstylist wakkerde de vlammen aan door foto’s van hen uit Vegas te delen en te schrijven: “NU begrijp ik waarom ppl in Vegas in het huwelijksbootje stapt. Er gaat niets boven liefde EN een goede tijd.”

Kourtney en Travis deden toen geruchten ontstaan ​​dat ze al getrouwd waren toen ze een foto deelden van hen hand in hand met het cryptische bijschrift: “Wat gebeurt er in Vegas”.

Ontvang de laatste updates uit de wereld van beroemdheden door je aan te melden voor de Daily Star Showbizz-nieuwsbrief .


Posted By : Uni togel