Katie Price’s verloofde Carl in de problemen omdat hij Instagram-post niet als advertentie bestempelt

De verloofde van Katie Price, Carl Woods, is in de problemen gekomen nadat hij naar verluidt geen advertentie op zijn Instagram had bekendgemaakt.

De 31-jarige realityster zou in maart in een mum van tijd een merk-T-shirt op zijn sociale media hebben gedragen, wat hielp bij de promotie van het kleine label.

Hij droeg een t-shirt met het woord Engage op de voorkant en onderschrift bij de foto: “Verheugd om aan te kondigen dat ik samenwerk met @Engage_Clothing.”

In een ander bericht van maart vertelde Carl zijn legioen fans dat het merk Engage een nieuw T-shirtontwerp liet vallen.Carl Woods kwam in de problemen met ASA omdat hij niet openbaar had gemaakt dat zijn Insta-post een advertentie was

Het bijschrift luidde: “Mijn vrienden van @Engage_Clothing laten vanavond om 20.00 uur dit COOLE zwarte kenmerkende T-shirt vallen!

“Klik op de link in mijn bio.”

De Instagram-berichten zijn sindsdien verbannen, aangezien advertentiewaakhond, de Advertising Standards Agency (ASA), zei dat de berichten de code schenden omdat Carl niet vermeldde dat dit een marketinginspanning was.

De ASA heeft een verklaring uitgegeven waarin staat: “We hebben begrepen dat de T-shirts met het merk niet zijn aangevraagd door de heer Woods van Engage.De ASA zei dat de post van Carl hun code had geschonden
De ASA zei dat de post van Carl hun code had geschonden

“Maar ze werden naar hem gestuurd na voorafgaande communicatie tussen hen en zijn vertegenwoordigers, met de afspraak dat als hij het product leuk vond, hij het zou dragen en erover zou posten.

“We waren van mening dat het sturen van T-shirts naar meneer Woods als een betaling een betaling aan hem vormde.

“Omdat de berichten niet duidelijk herkenbaar waren als marketingcommunicatie, hebben we geconcludeerd dat ze de Code hebben geschonden.”

Engage zei dat ze geen overeenkomst met hem hadden gesloten, maar dat zijn vertegenwoordigers werd gevraagd of hij enkele van de t-shirts van het merk mocht dragen en dat het niet op de hoogte was van de vereisten voor de etikettering van advertenties.Katie en Carl zijn verloofd nadat hij in april ten huwelijk had gevraagd
Katie en Carl zijn verloofd nadat hij in april ten huwelijk had gevraagd

Carl’s vertegenwoordigers vertelden de ASA dat ze niet wisten dat de berichten moesten worden gelabeld, dus de tag “betaald partnerschap” was niet opgenomen.

Het nieuws komt terwijl de ster zich voorbereidt om te trouwen met voormalig glamourmodel Katie, nadat ze haar eind april ten huwelijk had gevraagd.

Hoewel er geen datum is aangekondigd, zei Katie dat ze wilden dat de ceremonie dit jaar zou plaatsvinden, zodat haar moeder gezond genoeg zou zijn om aanwezig te zijn.

In gesprek met de Mirror vertelde Katie over haar trouwplannen: “Om het zo te zeggen, de bruiloft die ik wil, als je het googelde, heeft niemand het ooit eerder gedaan.

“Geen kamerbrede beroemdheden. Het gaat erom dat wij, Carl en onze familie samenkomen als één geheel. Ik wil net zoveel aandacht voor Carl als voor mij.”

Ontvang de laatste updates uit de wereld van beroemdheden door je aan te melden voor de Daily Star Showbizz-nieuwsbrief.


Posted By : Uni togel