Jack Grealish voltooit de puzzel van Man City niet – Harry Kane-hindernissen moeten worden overwonnen

Jack Grealish is klaar om het nieuwste stukje van een voetballende puzzel te worden, zelfs Liberace zou het zich moeilijk kunnen veroorloven.

De komst van ‘Jack the Lad’ bij Manchester City zal Pep Guardiola als muziek in de oren klinken terwijl hij zijn zoektocht voortzet om van zijn kant de machtigste en meest succesvolle ter wereld te maken.

Die uitdaging is niet goedkoop en Grealish zal de Engelse kampioenen een Brits record van 100 miljoen pond kosten.

Neem dat maar in je op. £ 100 miljoen voor iemand die slechts 12 caps in Engeland heeft gewonnen en nog nooit in de Europa League heeft gespeeld, laat staan ​​de Champions League? De vorige recordaankoop van City is Ruben Dias, die hen 63,7 miljoen pond kostte van Benfica.

£ 100 miljoen aan uitgaven in de nasleep van een verpletterende pandemie die tientallen clubs op hun knieën heeft achtergelaten, starend in de financiële afgrond?Jack Grealish en Harry Kane hadden drukke zomers weg met Engeland op Euro 2020 voordat ze op vakantie gingen en betrokken raakten bij transfersagen

En de uitgaven zullen hier niet stoppen als City-voorzitter Khaldoon Al-Mubarak zijn zin krijgt.

Al-Mubarak hoopt nog steeds Harry Kane van Tottenham over te nemen, in een deal die het transferrecord dat op het punt staat te worden gevestigd door Grealish zou overschaduwen.

Mocht dit gebeuren en Kane volgt zijn internationale teamgenoot naar Manchester, dan kan de rest van de Premier League net zo goed de landstitel nu aan City overhandigen.

Maar City moet nog een enorme hindernis nemen in hun poging om Kane te landen – en hij heet Daniel Levy.

Krijgt Harry Kane zijn overstap naar Manchester City voordat de transferperiode sluit? Laat het ons weten in het opmerkingengedeelte.Kane probeert Tottenham te dwingen hem aan Manchester City te verkopen

De voorzitter van de Spurs is net zo koppig als ze zijn in het voetbal – en zal alleen akkoord gaan om Kane te verkopen op zijn voorwaarden, niet die van City en hun miljardair-bankroller Sheikh Mansour.

Mocht een gefrustreerde Kane niet ontsnappen uit Noord-Londen, dan is de puzzel waar Guardiola zich aan overgeeft nog steeds niet compleet.

Het ultieme doel van de Spanjaard is om clublegende Sergio Aguero te vervangen, die zich bij Barcelona heeft aangesloten, en zelfs iemand zo getalenteerd als Grealish kan de enorme schoenen van de Argentijn niet vullen.

Dus we konden het nieuwe seizoen zien beginnen met Guardiola met meer doelpuntenmakers dan waar hij een stokje voor kan steken, maar zonder een spits van wereldklasse om de kansen af ​​te maken.MANCHESTER, ENGELAND - AUGUSTUS 03: Pep Guardiola de hoofdcoach / manager van Manchester City tijdens de Pre Season Friendly-wedstrijd tussen Manchester City en Blackpool op Manchester City Football Academy op 3 augustus 2021 in Manchester, Engeland.  (Foto door Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)
Pep Guardiola weet dat hij een topspits nodig heeft nu Sergio Agüero weg is

Grealish voegt zich bij Raheem Sterling, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Phil Foden, Ferran Torres en Bernardo Silva om Guardiola te voorzien van het soort aanvallende artillerie dat nog nooit eerder in één team is gezien.

Maar met alleen Gabriel Jesus als zijn enige erkende nummer 9, zal Guardiola’s eigen versie van de Harlem Globetrotters er ook uitzien als een van de meest onevenwichtige in de geschiedenis.

Jezus is misschien een van die jongens uit Brazilië, maar hij is geen Ronaldo. Als hij dat was, zou Guardiola in de eerste plaats niet op zoek zijn naar Kane.

Hij heeft de mogelijkheid om Sterling of De Bruyne in de valse negen-positie te gebruiken, terwijl Grealish de gaven heeft om overal in een aanvallend front drie te spelen. Als de geschiedenis ons iets leert, is het wel dat Guardiola de neiging heeft om een ​​manier te vinden om succesvol te zijn.Gabriel Jesus van Manchester City kan worden gebruikt om de komst van Harry Kane . mogelijk te maken
Gabriel Jesus van Manchester City is nergens in de buurt van hetzelfde niveau als Harry Kane

De Spanjaard zal op dit moment aan zijn masterplan werken, maar wat dit ook blijkt te zijn, Grealish weet dat hij nu de kans heeft om er een integraal onderdeel van te worden.

Het verlaten van zijn jeugdclub Aston Villa zal een moersleutel zijn, maar zodra Grealish naast mensen als De Bruyne in de rij gaat staan, zal hij snel beseffen dat hij gelijk had om zijn hoofd zijn hart te laten beheersen.

Als hij zich kan aanpassen aan de eisen van Guardiola en kan gedijen bij het Etihad, zal hij de wereld aan zijn voeten hebben en de kans krijgen om zijn carrière naar een heel nieuw niveau te tillen.

Hij kan al zijn ambities waarmaken – en nog wat.

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer .


Posted By : Lagutogel