Fans razend op horror Wesley Fofana blessure door krakende schaar pakken in pre-season

Leicester-fans zijn woedend nadat Wesley Fofana een vermoedelijk gebroken been heeft opgelopen tijdens de oefenwedstrijd van de club met Villarreal.

Fofana, 20, werd in de tweede helft in het King Power Stadium omgehakt door een vreselijk uitziende schaaruitdaging van Fer Nino.

De verdediger ging meteen ten onder met wat leek op een gebroken been of enkel.

Fofana realiseerde zich de omvang van zijn blessure en riep onmiddellijk naar de bank, terwijl fysio’s en paramedici het veld op stormden.

Men kon James Maddison zien toekijken met zijn handen op zijn hoofd terwijl zijn teamgenoot werd verzorgd door medici.

Nadat hij op het veld werd behandeld, werd de voormalige Saint-Etienne-man op een brancard afgevoerd onder een staande ovatie van de 17.000 fans in het stadion.

Foxes-fans waren begrijpelijkerwijs woedend over de tackle in wat een ‘vriendschappelijke’ wedstrijd moest zijn en gingen naar sociale media om hun afkeer van de tackle te uiten.Wesley Fofana van Leicester City kreeg medische hulp op het veld nadat hij de horrorblessure opliep

Een fan schreef: “Wesley Fofana beenbreuk Je maakt niet zulke tackles in een wedstrijd van het voorseizoen, dat is het seizoen van Fofana….”

Iemand anders zei: “Waarom pak je dit in godsnaam zo aan in een vriendschappelijke wedstrijd?!?! Fofana’s been is gebroken en hij gaat nu het grootste deel van het seizoen missen. Schandalig!”

Een derde supporter voegde toe: “Deze man heeft zojuist het been van Wesley Fofana gebroken met een stomme tackle in een oefenwedstrijd in het voorseizoen. Het zag er ook HEEL opzettelijk uit.

Een andere Twitter-gebruiker stemde in met: “Sickening “tackle” van Nino dat Fofana’s been brak. Dat is zijn seizoen voorbij… Het is een vriendschappelijke wedstrijd in godsnaam!”

We brengen u de allerlaatste updates, foto’s en video over dit laatste nieuwsverhaal terwijl het zich ontvouwt.

Ga voor al het laatste nieuws naar: dailystar.co.uk/sport/football

En u kunt op de hoogte blijven van alle onmisbare koppen, foto’s, analyses, meningen en video’s over de verhalen die voor u belangrijk zijn.

Vergeet ons niet te volgen op Twitter @DailyStar_Sport – het officiële Daily Star & dailystar.co.uk Sport Twitter-account – met echt nieuws in realtime.

We zitten ook op Facebook @DailyStarFootball – het aanbieden van onmiskenbaar nieuws, functies, video’s en foto’s gedurende de dag om leuk te vinden, te reageren en te delen vanuit de Daily Star, Daily Star op zondag en dailystar.co.uk.


Posted By : Lagutogel