Countryfile’s Julia Bradbury verslaat magere beschaamders terwijl ze zonnebaadt in zwempak

Julia Bradbury van Countryfile waarschuwde voor magere beschaamders die haar op Instagram wilden aanvallen met haar nieuwste bikinifoto.

De 50-jarige kleedde zich deze week uit om van de zon te genieten tijdens de hittegolf en ging naar het strand om te zonnebaden en te ontspannen.

In haar laatste Instagram-bericht wordt ze op het zand gezien terwijl ze een badpak met halternek draagt ​​met een bloemenversiering en als accessoire een pilotenzonnebril draagt.

Bij de prachtige foto schreef ze: “Hey Skinny Shapers … Ik hoop dat je geniet van de zon. Mijn sleutelbeenderen steken nog steeds uit…& ik heb chips gegeten!”, evenals de hashtags “#skinnyshaming #sunshine #nohate”.Julia Bradbury poseerde voor een zonnige selfie in haar zwempak

Julia werd onmiddellijk overspoeld met lovende en ondersteunende berichten van haar legioen volgers in de commentarensectie.

“Een beeld van positieve en gezonde levenskeuzes. Geniet van de zon”, aldus een fan.

Een ander schreef: “Het negeren van deze mensen is zoveel makkelijker gezegd dan gedaan. Je bent een sterk persoon en ik ben zeker een inspiratie voor anderen met je houding en kijk op het leven.”

“Ze zijn gewoon jaloers Julia, ze zouden willen dat ze chips konden eten en op jou konden lijken”, merkte een derde op.Ze waarschuwde magere beschaamders om zich terug te trekken in een inspirerend bijschrift
Ze waarschuwde magere beschaamders om zich terug te trekken in een inspirerend bijschrift

Julia was overweldigd door de complimenten en steun die ze kreeg en volgde de post op met een andere van haarzelf die marineblauwe trainingskleding droeg.

Ze onderschrift van de snap: “Veel positieve feedback van mijn magere shaming posts…zo veel mensen dankbaar dat ik heb uitgesproken over hoe onaanvaardbaar het is om mensen online/via sociale media te schande te maken.

“Ik ben oud genoeg en ervaren genoeg om met dit soort dingen om te gaan, maar miljoenen mensen lijden aan #mentale gezondheidsproblemen en eetstoornissen. We moeten hier vriendelijkheid betrachten. Ik ben blij dat ik een negatief in een positief heb kunnen veranderen. Ik wil alleen maar zeggen… jullie zijn allemaal mooi.”Ze werd overspoeld met steun van haar legioen fans
Ze werd overspoeld met steun van haar legioen fans

“Laat je niet gek maken door kleingeestige mensen, en voel je goed over het exploiteren van sociale media – neem al het goede en niets van het negatieve!”

De presentator voegde ook een citaat toe van acteur Deep Roy waarin stond: “Inspiratie komt van binnenuit. Je moet positief zijn. Als je positief bent, gebeuren er goede dingen.”

Julia heeft zich uitgesproken over het bevorderen van lichaamsvertrouwen bij vrouwen boven de 50 en sprak onlangs over de trollen die ze ontving van mensen die haar ziek noemden, in Lorraine.

‘Dit is het probleem, ik heb dunne sleutelbeenderen en daar kan ik niets aan doen,’ zei Julia.

Ze vervolgde: “Ik heb er redelijk veel vertrouwen in en ik kan ermee omgaan, je kunt ermee omgaan, we bestaan ​​al heel lang Lorraine, we weten hoe we met deze dingen moeten omgaan.”

“Maar er zijn veel mensen met psychische problemen, met lichamelijke problemen en het feit is dat er één opmerking kan zijn die iemand op het verkeerde been kan zetten.

“Al deze dingen, dat is gewoon geen opbouwende kritiek, dat is gewoon puur gemeen zijn en helaas is sociale media daar een voedingsbodem voor.

“Dus ik ben hier om te zeggen stop met trollen en denk na over wat je opmerkingen eigenlijk voor mensen betekenen.”

Ontvang de laatste updates uit de wereld van beroemdheden door je aan te melden voor de Daily Star Showbizz-nieuwsbrief.


Posted By : Uni togel