Bruno Fernandes heeft ontzag voor de lichaamstransformatie van Donny van de Beek te midden van de strijd van Man Utd

Manchester-ster Bruno Fernandes heeft toegegeven dat hij onder de indruk is van de dramatische lichaamstransformatie van Donny van de Beek voorafgaand aan het nieuwe Premier League-seizoen.

Van de Beek is in het laagseizoen flink gegroeid in een poging zijn United-carrière te redden.

De Nederlandse middenvelder kreeg tijdens zijn eerste seizoen in Engeland geen kansen meer, nadat hij afgelopen zomer een transfer van £ 35 miljoen van de Nederlandse gigant Ajax had gemaakt.

Fernandes sprak lovend over het werk van Van de Beek buiten het veld in een interview vanuit het trainingskamp van het team in Schotland, terwijl ze zich voorbereiden op de seizoensopener tegen Leeds United op 14 augustus.Donny van de Beek is in de zomer dikker geworden

“Als professionele speler bereid je je altijd voor op je seizoen voordat je terugkomt voor de training, je doet altijd iets eerder en ik denk dat iedereen zijn werk thuis deed”, vertelde Fernandes op de officiële website van de club.

“Ik ben blij om te zien hoe iedereen is, hoe blij ze zijn om terug te zijn en ze zijn heel hard aan het trainen.

“Hij werkt hard [van de Beek] en hard werken in de sportschool. Het is duidelijk dat hij een van de kwaliteitsspelers is die we kennen en nu is hij aan het opbouwen.”

Krijgt Donny Van de Beek dit seizoen meer kans bij Manchester United? Geef ons uw mening in de opmerkingensectieVan de Beek begon vorig seizoen slechts vier Premier League-duels
Van de Beek begon vorig seizoen slechts vier Premier League-duels

Het gerucht gaat dat de Rode Duivels op zoek zijn naar een nieuwe verdedigende middenvelder, maar het harde werk van de Nederlander hoeven ze nu misschien niet te volgen.

Van de Beek heeft voedings- en trainingsschema’s gekregen om zijn frame op te bouwen, om te kunnen voldoen aan de fysieke eisen van de Premier League.

De 24-jarige moest zich terugtrekken uit de Nederlandse selectie van Frank de Boer nadat hij aan de vooravond van het toernooi een blessure opliep.Bruno Fernandes heeft toegegeven dat hij onder de indruk is van de dramatische lichaamstransformatie van Donny van de Beek
Bruno Fernandes heeft toegegeven dat hij onder de indruk is van de dramatische lichaamstransformatie van Donny van de Beek

De middenvelder van United is sindsdien hersteld en maakte zijn eerste optreden van de pre-season campagne in het recente 2-2 gelijkspel tegen Brentford op Old Trafford, waar hij de aanvoerder was.

Van de Beek begon vorig seizoen slechts vier Premier League-wedstrijden voor de Rode Duivels nadat hij Ole Gunnar Solskjaer niet kon overtuigen.

De Nederlander scoorde echter wel bij zijn competitiedebuut nadat hij van de bank kwam in een 3-1 nederlaag tegen Crystal Palace.

Bemachtig de speciale editie 2021/22 van uw club jaarlijks. Lees hier meer .


Posted By : Lagutogel