BREAKING Romelu Lukaku ‘vertelt Inter Milan dat hij wil dat ze een passend aanbod van Chelsea accepteren’

Inter Milan’s ster-spits Romelu Lukaku heeft Inter verteld dat ‘hij wil dat ze een passend aanbod accepteren’ van Chelsea als zijn voormalige club een bod uitbrengt op de ster.

Chelsea was deze zomer op zoek naar een nieuwe spits, en nadat ze er niet in slaagden om Erling Haaland te achtervolgen, richtte Chelsea hun aandacht op Lukaku.

De Belg speelde eerder tussen 2011 en 2014 voor de Blues als jongere.

Op Stamford Bridge slaagde de 28-jarige er echter niet in om door te breken in het eerste elftal.

Maar Lukaku is naar verluidt enthousiast over een terugkeer, en volgens Sky Sports News heeft hij Inter gevraagd om te overwegen hem te verkopen als er een belangrijk bod komt.Lukaku heeft inter gevraagd een significant bod in overweging te nemen

De goals van Lukaku hielpen Inter vorig seizoen naar de eerste scudetto-titel in meer dan tien jaar, en de eerste van elke andere Italiaanse club, behalve Juventus sinds 2012.

Het laagseizoen was echter turbulent voor de blauwe helft van Milaan.

Hun overwinning in de Serie A verzachtte alleen de kloven van financiële onzekerheid, en baas Antonio Conte verliet de Italiaanse giganten vanwege geschillen over de begroting voor volgend seizoen.

En de hand van Inter kan nu ook door Lukaku worden geforceerd, aangezien de Italiaanse zijde naar verluidt een bedrag van ten noorden van £ 100 miljoen zou vasthouden.Romelu Lukaku van FC Internazionale poseert met de trofee voor de overwinning van "scudetto" aan het einde van de laatste Serie A-wedstrijd tussen FC Internazionale Milano en Udinese Calcio in Stadio Giuseppe Meazza op 23 mei 2021 in Milaan, Italië.
Romelu Lukaku scoorde dit seizoen 24 Serie A-goals voor Inter

We brengen u de allerlaatste updates, foto’s en video over dit laatste nieuwsverhaal terwijl het zich ontvouwt.
Ga voor al het laatste nieuws naar: dailystar.co.uk/sport/football

En u kunt op de hoogte blijven van alle onmisbare koppen, foto’s, analyses, meningen en video’s over de verhalen die voor u belangrijk zijn.

Vergeet ons niet te volgen op Twitter @DailyStar_Sport – het officiële Daily Star & dailystar.co.uk Sport Twitter-account – met echt nieuws in realtime.

We zitten ook op Facebook @DailyStarFootball – het aanbieden van onmiskenbaar nieuws, functies, video’s en foto’s gedurende de dag om leuk te vinden, te reageren en te delen vanuit de Daily Star, Daily Star op zondag en dailystar.co.uk.


Posted By : Lagutogel