BREAKING Danny Ings voegt zich plotseling bij Aston Villa vanuit Southampton voor de exit van Jack Grealish van £ 100 miljoen

Aston Villa heeft aanvaller Danny Ings overgenomen van Southampton.

De 28-jarige heeft een driejarig contract getekend bij Villa Park, waarmee hij zijn driejarige samenwerking met de Saints beëindigt.

Ings werd in het seizoen 2018/19 aanvankelijk verhuurd aan Southampton van Liverpool.

Na acht doelpunten te hebben gemaakt in 25 optredens, trad hij permanent toe tot de club in een naar verluidt £ 18 miljoen deal.

Het bleek een sluwe onderneming te zijn.

In het volgende seizoen scoorde Ings 25 doelpunten in 42 optredens, waarmee hij de campagne afsloot als de op één na hoogste scorer van de Premier League naast Pierre-Emerick Aubameyang en alleen achter Jamie Vardy.

Vorig seizoen voegde hij nog 13 doelpunten toe aan zijn naam toen de Saints als 15e eindigden in de hoogste klasse, vier plaatsen achter zijn nieuwe club Aston Villa.

Hij voegt zich bij Villa terwijl middenvelder Jack Grealish zich voorbereidt op een transfer van £ 100 miljoen naar Manchester City.

Op de officiële website van de club zei Villa-baas Dean Smith: “Danny is een uitstekende Premier League-voetballer die overal heeft gescoord.

“Hij is ook een topprofessional met een geweldig karakter die een leider in onze ploeg zal zijn en een rolmodel voor onze zich snel ontwikkelende jonge Academy-spelers die nu in en rond het eerste elftal zitten.

“Ik ben verheugd Danny welkom te heten bij onze geweldige club.”


Posted By : Lagutogel