BBC Breakfast’s Naga Munchetty wordt weggeblazen door Bez’ ongelooflijke gewichtsverliestransformatie

Naga Munchetty bleef met stomheid geslagen op donderdagochtend, toen Happy Mondays-ster Bez zijn ongelooflijke lichaamstransformatie liet zien.

Bez verscheen op BBC Breakfast om zijn nieuwe muziek te bespreken en hoe de lockdown zowel zijn carrière als zijn lichamelijke gezondheid beïnvloedde, terwijl hij op de rode bank met Naga en Charlie Stayt praatte.

De legendarische maraca-speler kondigde aan dat hij binnenkort zou deelnemen aan een bokswedstrijd voor beroemdheden nadat hij meer dan een steen had verloren nadat de lockdown hem ertoe had aangezet om cider en chocolade te eten.

“Je neemt je conditie behoorlijk serieus, nietwaar, want tijdens de lockdown was daar aandacht voor”, zei Charlie.

Bez legde uit: “We deden de Buzzing met Bez en dat was het begin van mijn reis naar fitness, want tijdens de eerste lockdown bracht ik veel tijd door met het drinken van cider, het eten van cake en chocolaatjes.Naga werd weggeblazen door de ongelooflijke transformatie van Bez

“Ik heb mezelf bijna op 14 steen gezet, en nu ben ik iets meer dan 12 en een half. Dus het heeft zijn vruchten afgeworpen voor mij.”

Naga brak in: “Het belangrijkste is dat je je goed voelt. Het is niet zozeer het gewicht, het is dat je je beter voelt.”

Bez was het ermee eens: “Ik voel me een stuk beter, en ik kan in de kleren passen die ik ooit kocht en er niet meer in kon, waar ik best blij mee ben.”

Naga kon het niet laten om Bez een compliment te geven, terwijl ze zei: “Je ziet er heel netjes uit, en ook nog eens helemaal dichtgeknoopt, dankzij Charlie.”

Het kwam toen Charlie de Happy Mondays-legende uit een “faux pas”-garderobe redde, omdat hij voor zijn interview “opnieuw aangekleed” moest worden.

“Ik krijg de eindzetel aan het einde [of the sofa] en vanmorgen ook vriendelijk opnieuw aangekleed door Charlie,’ giechelde Bez terwijl de gastheren praatten.

“Je hebt me verkeerd gered.”

Duidelijk een beetje in verlegenheid gebracht, zei Charlie: “O, laten we ons daar geen zorgen over maken, laten we praten over wat je van plan bent!”

De ‘faux pas’ intrigeerde fans op Twitter, die massaal naar sociale media stroomden om te smeken om fotografisch bewijs.

“Aangezien Bez zei dat Charlie hem een ​​nieuwe outfit moest geven om te voorkomen dat hij een ‘faux pas’ maakte, is er nog iemand die nieuwsgierig is naar wat hij oorspronkelijk #BBCBreakfast droeg?

“Kan zijn [Naga] kan de bonen morsen of fotografisch bewijs leveren?”, schreef iemand.

Veel meer fans genoten er gewoon van om zo vroeg in de ochtend een dosis Bez te krijgen, met één bericht: “Nodig Bez elke dag uit, wat een tonicum om al het deprimerende nieuws te verbreken!”

Een andere kijker was het ermee eens: “Maak van Bez een vaste gast of presentator!”

“Geweldig om Bez op de #BBCBreakfast-bank te zien. Zo’n vriendelijke ziel!” een derde schreef in.

“Nooit gedacht dat ik Bez zou horen praten over zijn gewichtsverlies op tv! #BBCBreakfast,” piepte iemand anders.

Dit is een live tv-verhaal en wordt voortdurend bijgewerkt.

Ververs de pagina regelmatig om de laatste tv-updates te ontvangen.

TV & Showbiz-reporters werken aan het verzamelen van de laatste informatie, reacties, foto’s en video’s met betrekking tot dit verhaal.

Je kunt ons ook volgen op Twitter @DailyStar , of volg ons op Instagram @dailystar om 24 uur per dag de nieuwste tv- en celebroddels te ontvangen.

Of like onze Daily Star Showbiz Facebook-pagina om de grootste verhalen van de dag te krijgen en er uw mening over te geven.

Waarom zou u zich niet ook abonneren op onze reguliere Daily Star showbizz-nieuwsbrieven?

U kunt dit op deze pagina doen door simpelweg uw e-mailadres hierboven in te voeren en op ‘abonneren’ te klikken.

Download de Daily Star-app voor flitsmeldingen over de grootste verhalen van de dag, zodat je niets mist.

Waarom zou u zich niet ook abonneren om onze reguliere Daily Star-nieuwsbulletins te ontvangen? U kunt dit op deze pagina doen door simpelweg uw e-mailadres hierboven in te voeren en op ‘abonneren’ te klikken.


Posted By : Uni togel