Arnold Schwarzenegger en Danny Devito tekenen voor Twins-vervolg ‘genaamd Triplets’

Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito hebben getekend voor een vervolg op Twins.

De originele film werd uitgebracht in 1988 en zag de Hollywood-acteurs een lang verloren gewaande tweeling spelen.

Nu willen ze het hilarische plot nog verder uitbreiden door te beseffen dat ze eigenlijk een drieling zijn, waarbij Tracy Morgan de derde broer speelt.

Regisseur en producer Ivan Reitman vertelde Deadline: “Twins was behoorlijk succesvol, en een paar jaar later begon dit met Arnold die Eddie Murphy ontmoette, en de suggestie kwam van een van hen.

“Het was: ‘Ik zou een drieling moeten zijn, dat zou een heel grappige komedie kunnen zijn.’ We begonnen een script met Eddie, en na het succes dat hij had met Amazon Prime op Coming 2 America, hij kreeg zichzelf zwaar volgeboekt.Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito hebben zich aangemeld voor een vervolg op Twins

“Ik was al heel lang goede vrienden met Tracy Morgan en dacht altijd dat hij een van de grappigste mannen ter wereld was.

“Ik dacht dat hij een geweldige triplet zou maken, en we hebben het hele script voor hem herschreven. Nu gaan we erop uit en proberen het geld bij elkaar te krijgen en het gemaakt te krijgen.”

Ivan deelde een voorproefje van wat de officiële plot van de film zal zijn.De eerste film werd uitgebracht in 1988 en was een groot succes
De eerste film werd uitgebracht in 1988 en was een groot succes

“Stiekem is er een derde baby geboren, een zwarte baby, die geen contact heeft gehad met zijn broers en zussen”, legt Reitman uit aan Deadline.

“Ze kennen elkaar niet en al heel vroeg in de film ontmoeten ze elkaar en zo krijgen ze na al die jaren een band met elkaar. Het is echt een film over familie en, hoe verschillend we ook zijn, we moeten leren om kunnen opschieten.Tracy Morgan zal de derde broer spelen
Tracy Morgan zal de derde broer spelen

“Deze jongens hebben een geweldige chemie samen, en dat zie je aan de haspel, en hoeveel energie ze in elkaar brengen.”

Arnold wilde al lang een vervolg op de hitfilm maken en vertelde LADbible in 2019 dat hij hoopte het team snel weer bij elkaar te krijgen.

“Ik heb er lang van gedroomd om een ​​vervolg te maken op Tweelingen genaamd drieling,” hij vertelde ons.

“Maar mensen zullen zeggen, wacht eens even, hoe is dat gebeurd, twee blanke jongens, een zwarte, wat is er met het sperma gebeurd, hoeveel mensen hebben hieraan deelgenomen? Maar dat is grappig.”

Ontvang de laatste updates over alles wat met Hollywood, tv en showbizz te maken heeft door u aan te melden bij de Daily Star showbizz nieuwsbrief.


Posted By : Uni togel