Ander Herrera trollen brutaal ex-Man Utd pal Marcos Rojo na Boca Juniors bust-up

Na de uitschakeling van Boca Juniors uit de Copa Libertadores gisteravond tegen Atletico Mineiro, stak de middenvelder van Paris Saint-Germain de draak met voormalig teamgenoot Marcos Rojo.

Boca Juniors werd uitgeschakeld na penalty’s na twee opeenvolgende 0-0 gelijkspel in de tweebenige Ronde van 16 gelijkspel, waarbij Rojo de enige Boca-speler was die zijn spot-kick scoorde.

Na de wedstrijd raakten de spelers van Boca Juniors verwikkeld in een handgemeen toen ze probeerden toegang te krijgen tot de kleedkamer van de Braziliaanse ploeg om een ​​controversiële VAR-beslissing te bespreken die tegen hen inging.

Het incident werd op tape vastgelegd en het was lelijk met een speler die een metalen reling oppakte en probeerde te gooien voordat hij werd tegengehouden door zijn teamgenoten.

Ook betrokken bij het handgemeen was Rojo, die een brandblusser pakte en dreigde ermee te gooien, voordat hij ook werd tegengehouden door een personeelslid.Ander Herrera bespotte zijn voormalige teamgenoot van Manchester United

Op een bizarre en wilde avond werden acht leden van de clubdelegatie gearresteerd na botsingen met politie en beveiliging in de grond.

Herrera ging ondertussen, na het zien van de beelden, naar Instagram om een ​​foto van hem en zijn voormalige teamgenoot van Manchester United te delen.Het bloedbad van Boca Juniors verbaasde voetbalfans over de hele wereld

Hij knipte een brandblusser in de handen van de Argentijn bij op een foto van de twee spelers die feestvierden terwijl ze op Old Trafford speelden.

Na de wedstrijd verdedigde de voorzitter van Boca Juniors, Juan Roman Riquelme, de acties van zijn spelers terwijl hij dacht dat ze zichzelf verdedigden: “Natuurlijk zouden de spelers zichzelf verdedigen als ze pepperspray op hun gezicht hadden gegooid.”

Wat vond je van Ander Herrera’s gijp? Laat het ons weten in de reacties hieronder.Marcos Rojo en Ander Herrera in training voor Manchester United
Marcos Rojo en Ander Herrera speelden samen bij Manchester United

Er wordt aangenomen dat alle leden van de Boca-delegatie naar het politiebureau zijn gegaan nadat de Argentijnse ambassadeur in Belo Horizonte tussenbeide was gekomen om te voorkomen dat de betrokken Argentijnse internationals werden vastgehouden.

Beide clubs zullen naar verwachting worden geconfronteerd met sancties voor de problemen die ze de komende dagen hebben veroorzaakt, hoewel de omvang ervan nog onduidelijk is.


Posted By : Lagutogel